Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Vörösfenyő, mint alapanyag...

Vörösfenyő, mint alapanyag...

2020. 12. 15. 08:00:00 dezsazz.hu

A natúr vörösfenyő az egyik legősibb kültéri fa alapanyag, amit használunk.

Az európai vörösfenyő egy ritkább szálszerkezetű, kevesebb csomóval rendelkező, de puhább fa, mint északi testvére a szibériai vörösfenyő. A szibériai vörösfenyő egy lassú növésű, sűrű szálszerkezetű, de görcsösebb fafajta, ami határozottan keményebb, mint európai vörösfenyő társa. Fürdődézsa készítéshez az egyik legmegfelelőbb alapanyag. Hogy miért?

A fa nagy gyantatartalma különösen ellenállóvá teszi a vörösfenyőt az időjárás viszontagságaival és az idő múlásával szemben. Nem csupán strapabíró, de különösen gyönyörű is ez a fafajta, vöröses árnyalatú, finom vonalú erezettel borított fája önmagában is szép látvány. Az olaszok csak az örök fának hívják, nem véletlen, hogy Velence is vörösfenyő alapokon áll.

Csapatunk kizárólag szibériai vörösfenyőt használ a fürdőkülönlegesség építéséhez, melyet gondos válogatás megmunkálás és felületkezelés (olajozás) előz meg.

 

Dézsázás, mint élmény…

Dézsázás, mint élmény…

2020. 12. 15. 19:53:00 dezsazz.hu

Fürdődézsánk különleges Spa élményt nyújthat Önnek. Hogy miért mondjuk ezt?
Egy fáradalmas nap után kiváló kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget nyújt. Segít az izmok ellazításában és, ami a legfontosabb testi-lelki feltöltődést ad. Ha fokozni szeretnénk a hangulatot, illóolajok segítségével pillanatok alatt felfrissíthetjük dézsánk vizét. 

Nagyszerű szabadidős kikapcsolódást nyújt az egész családnak, nem csak a Hotelekben, hanem otthonunkban egyaránt. Bárhol kialakítható – a dézsafürdő akár a kert közepén, akár egy fedett helyen elhelyezhető, így bárki számára elérhető luxus!
A fürdődézsa egyszerre akár 6-7 ember számára is kényelmesen használható, akár egy kerti összejövetel alkalmával. 

Az év minden napján igénybe vehető. Sokan azt gondolják fürdőzni csak nyáron lehet, pedig a téli időszak épp oly alkalmas erre. A belső kályhának köszönhetően a hideg időben is 3-4 óra alatt tökéletes 35-38 fokos vízre tehetünk szert. 

 

 

,,...Meg kell tanulnod boldog lenni a pihenés pillanataiban,
amikor eszedbe jut, hogy élsz, és nem a mozgalmas élet pillanataiban,
amikor megfeledkezel róla."